MARKT 15
1741 BS
SCHAGEN

Hotelkamers

Bekijk kamer

Eenpersoonskamer

De eenpersoonskamer is een vrij kleine ruimte maar heeft alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf. Er staat een elektrisch eenpersoonsbed en er is een aparte badkamer met een ruime douche. Ook hangt er een flat screen tv in de kamer waar naar je direct kan streamen vanaf je mobiele telefoon.

Prijzen en reserveren:

boek nu
Bekijk kamer

Standaard twee persoons kamer

De standaard tweepersoons kamer is een redelijk grote kamer en heeft een aparte badkamer. In de kamer kunt u uw kleding ophangen in de kledingkast, tv kijken en s ’ochtends rustig wakker worden met een kopje koffie in het elektrische bed. De badkamer beschikt over een ruime douche, een wasbak en een toilet met bidet functie.

Prijzen en reserveren:

boek nu
Bekijk kamer

luxe Tweepersoonskamer

De luxe tweepersoonskamer is een grote kamer met een aparte badkamer. De badkamer is afgeschermd met glazen wanden en beschikt over een badkuip en aparte douche. De kamer is gedecoreerd met groen en hout en is volledig geautomatiseerd.

Prijzen en reserveren:

boek nu

Sauna en Gym

Opde eerste verdieping aan het einde van de hal bevind zich onze sauna en gymruimte. Deze twee faciliteiten bevinden zich in dezelfde ruimte en zijn van 07:00 toten met 22:00 uur geopend. Al onze hotelgasten hebben toegang tot deze ruimte.
Vanwege de Corona pandemie vragen wij u om via de app uw gewenste datum en tijd aan te geven dat u van de ruimte gebruik wilt maken. Dit om te voorkomen dat er teveel mensen in deze ruimte op het zelfde moment aanwezig zijn. In uw hotelkamer ligt een badjas en handdoek voor u klaar.

Inde sauna zelf is ruimte voor drie mensen, de gym ruimte is geschikt voor één persoon. De gym ruimte beschikt over een spiegelmuur, een wasbak, hometrainer, een crosstrainer, en dumbels. Houd er rekening mee dat deze dumbels werken meteen draaisysteem en dus redelijk gevoelig zijn.

Het dragen van badkleding in de sauna is verplicht!

Locatie

Ons SoHotel ligt midden in het centrum van het kleine Schagen in Noord-Holland. Aan de gevel kant hebben we een ruim terras dat hoort bij ons restaurant. Het SoHotel wordt omringd door restaurants, bakkers en winkels en kijkt uit op de Grote kerk. Vanaf ons hotel is het treinstation en de bushalte te bereiken op ongeveer 750 meter. 
U kunt bij aankomst uw auto voor het hotel parkeren om uw bagage uit te laden. Daarna kunt u uw auto parkeren bij de kerk of op de parkeerplaats bij de Albert Heijn. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de parkeerplaats van de Albert Heijn welke 200 meter bij ons hotel vandaan is. Ook is er parkeergelegenheid voor het hotel bij de Grote kerk. Houd er wel rekening mee dat dit een Blauwe zone is en u uw auto hier maximaal twee uur mag parkeren. Dit geldt van maandag tot en met donderdag tussen 10:00en18:00 uur, vrijdag tussen 10:00 en 21:00i.v.m. koopavond en zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. Buiten deze tijden en op zondag kunt u vrij parkeren.
Iedere donderdag is er markt en moeten alle auto’s op de woensdag op de Markt, de Nieuwstraat en op de gedempte gracht worden weggehaald.

MARKT SCHAGEN

Hotelkamer boeken