Hotelkamer boeken
MARKT 15
1741 BS
SCHAGEN

STAD SCHAGEN

Welkom in Schagen

Schagen is een gezellige kleine stad die bijna 19.000 inwoners telt. Ondanks zijn kleine formaat bied Schagen vele faciliteiten en activiteiten. Ook in omstreken zijn er vele bezienswaardigheden. 


Op 750 meter bij ons hotel vandaan ligt het treinstation. De Grote kerk recht tegenover ons hotel wordt omringt door horecagelegenheden, winkels, bakkers, en niet te vergeten het overdekte winkelcentrum. 


In het centrum van Schagen is iedere donderdag markt, tussen 1 juli en 26 augustus is de Westfriese markt. Tijdens dit evenemen kunt u genieten van Westfriese folklore. Dit traditionele evenement trekt mensen vanuit alle omstreken. Er wordt gedanst, gezongen, gegeten en gedronken om de Grote kerk heen. 

Op 1,4 kilometer afstand bevind zich zwembad de Wiel. Hier kunt u baantjes zwemmen, vrij zwemmen en in de zomermaanden is iedere vrijdag avond disco zwemmen voor kinderen. Achter zwembad de Wiel is het Schagen meertje. Dit is een heerlijke plek om op een hete zomerdag heen te gaan.  Er is plek op het zand om een handdoek uit te vouwen en heerlijk in de zon te gaan liggen. Het water is zeer geschikt om in te zwemmen, ook voor kinderen. Ook loopt er een leuke wandel route om het meer heen.


Heeft u zin om lekker een dagje naar het strand te gaan? Nog geen 15 minuten rijden bij ons hotel vandaan ligt Callantsoog. Dit gezellige dorp ligt aan het strand en is daardoor een echte trekpleister. Er zijn meerdere horecagelegenheden waaronder vele strandtenten en er is veel parkeergelegenheid in en om het dorp. Er gaat ook ieder uur een bus naar Callantsoog tussen 05:10 uur en 22:12 uur.


In de omgeving van Schagen bevinden zich twee dierentuinen. Blankendeal in Tuitjenhorn en Hoenderdeal in Anna Paulowna. Beide dierentuinen zijn erg geschikt als dag uitje met de kinderen. Het is niet ver rijden, er is veel te zien en ieder park is voorzien van een eigen horecagelegenheid. 

Dierentuin Hoenderdaal

Kamers & Suites

13kamers, 7 standaard 2 persoons, 5 deluxe 2 persoons (met bad) 1 eenpersoons.
Modern ingerichte kamers metéén vast tweepersoons bed. De kamers beschikkenover een tv, bureau, kledingkast,airconditioning, een ruimebadkamermetwastafel, toilet, douche, föhnen een grote spiegel. Onze deluxetweepersoonskamers beschikken ook over een bad.

Bekijk kamer

Eenpersoonskamer

De eenpersoonskamer is een vrij kleine ruimte maar heeft alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf. Er staat een elektrisch eenpersoonsbed en er is een aparte badkamer met een ruime douche. Ook hangt er een flat screen tv in de kamer waar naar je direct kan streamen vanaf je mobiele telefoon.

Prijzen en reserveren:

boek nu
Bekijk kamer

Standaard twee persoons kamer

De standaard tweepersoons kamer is een redelijk grote kamer en heeft een aparte badkamer. In de kamer kunt u uw kleding ophangen in de kledingkast, tv kijken en s ’ochtends rustig wakker worden met een kopje koffie in het elektrische bed. De badkamer beschikt over een ruime douche, een wasbak en een toilet met bidet functie.

Prijzen en reserveren:

boek nu
Bekijk kamer

luxe Tweepersoonskamer

De luxe tweepersoonskamer is een grote kamer met een aparte badkamer. De badkamer is afgeschermd met glazen wanden en beschikt over een badkuip en aparte douche. De kamer is gedecoreerd met groen en hout en is volledig geautomatiseerd.

Prijzen en reserveren:

boek nu

Locatie

- Auto uitladen voor het hotel
- Auto parkeren bij de kerk voor maar 2 uur (blauwe zone)
- Auto op de woensdag avond weghalen bij de kerk i.v.m. de markt de volgendedag
- Auto parkeren bij de Albert heijn (….. meter van het hotel verwijdert)
- Auto parkeren in de Hofstraat

MARKT SCHAGEN