Hotelkamer boeken
MARKT 15
1741 BS
SCHAGEN

SOHOTEL SCHAGEN

Van harte welkom in ons moderne SoHotel!

Gelegen in het centrum van Schagen aan het gezellige uitgaansplein.
Ons hotel is voorzien van zeer moderne technologie welke u de mogelijkheid biedt om uw verblijf snel en makkelijk te regelen.
Zo hoeft u niet langs een receptie om in te checken maar ontvangt u een sms of e-mail met de sleutel tot uw hotelkamer zodra deze gereed is.
Daarnaast kunt u ook roomservice laten brengen, een datum en tijd plannen voor de gym en / of sauna, de gordijnen en verlichting bedienen en dat allemaal via de SoHo app.
Ook hangt er een bedieningspaneel in uw hotelkamer waarmee u de gordijnen en verlichting kunt bedienen.
Ondanks dat het SoHotel geautomatiseerd is zijn wij altijd beneden in het restaurant welke zich bevind op de begane grond om u service te verlenen.
Wij wensen u alvast een prettig verblijf.

Midden in het centrum

Gym en sauna

Eigen restaurant

Terras + binnentuin

Winkelcentrum

Elke donderdag markt

Kamers & Suites

Het SoHotel beschikt over drie soortenkamers, de eenpersoonskamer, de tweepersoonskamer en de luxe tweepersoonskamer. Alle kamers hebben een moderne stijl en zijn allemaal voorzien van een ruim bed, automatische gordijnen en verlichting, een bureau, een koffiezetapparaat en waterkoker, een televisie met stream functie, een badkamer met douche, wasbak, super de luxe toilet met ingebouwde bidetfunctie, De luxe tweepersoonskamers beschikken naast de douche ook nog over een bad.  Alle kamers zijn te bedienen met de SoHo app voor welke u toegang krijgt op de dag van aankomst. Zodra u toegang heeft tot de app kunt u de nachtingang van het hotel openen, uw hotelkamerdeur, de deur naar de gym en sauna, u kunt uw ontbijt uitkiezen, de verlichting en gordijnen bedienen en er is allemaal informatie op te vinden over Schagen en omstreken.

Bekijk kamer

Eenpersoonskamer

De eenpersoonskamer is een vrij kleine ruimte maar heeft alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf. Er staat een elektrisch eenpersoonsbed en er is een aparte badkamer met een ruime douche. Ook hangt er een flat screen tv in de kamer waar naar je direct kan streamen vanaf je mobiele telefoon.

Prijzen en reserveren:

boek nu
Bekijk kamer

Standaard twee persoons kamer

De standaard tweepersoons kamer is een redelijk grote kamer en heeft een aparte badkamer. In de kamer kunt u uw kleding ophangen in de kledingkast, tv kijken en s ’ochtends rustig wakker worden met een kopje koffie in het elektrische bed. De badkamer beschikt over een ruime douche, een wasbak en een toilet met bidet functie.

Prijzen en reserveren:

boek nu
Bekijk kamer

luxe Tweepersoonskamer

De luxe tweepersoonskamer is een grote kamer met een aparte badkamer. De badkamer is afgeschermd met glazen wanden en beschikt over een badkuip en aparte douche. De kamer is gedecoreerd met groen en hout en is volledig geautomatiseerd.

Prijzen en reserveren:

boek nu

Sauna en Gym

Op de eerste verdieping aan het einde van de hal bevind zich onze sauna en gymruimte. Deze twee faciliteiten bevinden zich in dezelfde ruimte en zijn van 07:00 tot en met 22:00 uur geopend. Al onze hotelgasten hebben toegang tot deze ruimte. Vanwege de Corona pandemie vragen wij u om via de app uw gewenste datum en tijd aan te geven dat u van de ruimte gebruik wilt maken. Dit om te voorkomen dat er teveel mensen in deze ruimte op het zelfde moment aanwezig zijn. In uw hotelkamer ligt een badjas en handdoek voor u klaar.

In de sauna zelf is ruimte voor drie mensen, de gym ruimte is geschikt voor één persoon. De gym ruimte beschikt over een spiegel muur, een wasbak en dumbels. Houd er rekening mee dat deze dumbels werken met een draaisysteem en dus redelijk gevoelig zijn.

Wij vragen u vriendelijk om in de sauna op een handdoek te gaan zitten.
Het dragen van badkleding in de sauna is verplicht!

Restaurant/ roomservice

Ons restaurant is dagelijks geopend. U kunt beneden dineren maar natuurlijk bieden wij ook roomservice.
Kijkt u hiervoor in de app?
De keuken is dagelijks geopend tot 22.00 uur

Locatie

Ons SoHotel ligt midden in het centrum van het kleine Schagen in Noord-Holland. Aan de gevel kant hebben we een ruimterras dat hoort bij ons restaurant. Het SoHotel wordt omringd door restaurants, bakkers en winkels en kijkt uit op de Grote kerk. Vanaf ons hotel is het treinstation en de bushalte te bereiken op ongeveer 750 meter. U kunt bij aankomst uw auto voor hethotel parkeren om uw bagage uit te laden. Daarna kunt u uw auto parkeren bij de Grote kerk of op de parkeerplaats bij de Albert Heijn. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de parkeerplaats van de Albert Heijn welke 200 meter bij ons hotel vandaan is. Ook is er parkeergelegenheid voor het hotel bij de Grote kerk. Houd er wel rekening mee dat dit een Blauwe zone is en u uw auto hier maximaal twee uur mag parkeren. Dit geldt van maandag tot en met donderdag tussen10:00 en 18:00 uur, vrijdag tussen 10:00 en 21:00 i.v.m. koopavond en zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. Buiten deze tijden en op zondag kunt u vrij parkeren.
Iedere donderdag is er markt en moeten alle auto’s op de woensdag op de Markt, de Nieuwstraat en op de gedempte gracht worden weggehaald. Iedere donderdag is er markt en moeten alle auto’s op de woensdag op de Markt, de Nieuwstraat en op de gedempte gracht worden weggehaald.

MARKT SCHAGEN