MARKT 15
1741 BS
SCHAGEN

SOHO
GASTROBAR
AANGENAAM

SOHO GASTROBAR, een naam die staat voor alles. Alles kan. Alles is. Alle smaken, geuren, culturen, trends, oud, nieuw, jong, ouder, gek, leuk, spannend of heel gewoon. Gewoon goed. Gewoon alles.

SoHo gastrobar is een plek voor iedereen die zich graag bevindt in een mooie omgeving met een ontspannen sfeer. Bij Soho gastrobar zijn het echter de bijzondere extra’s die net voor dat beetje anders en alles zorgen.

De kaart
van SoHo gastrobar staat vol met kleine gerechten. Chef Dyon wil zijn gasten zoveel mogelijk laten proeven. Niet een groot bord vol met één gerecht en dus één smaak, maar juist een tafel vol verschillende bites om te delen. Als je dat wilt tenminste.

Bij al die verschillende smaken om te eten, horen natuurlijk ook diverse dranken. De wijn- en bierkaarten zijn zeer uitgebreid en dynamisch. Het betekent dat er naast de standaard fijne wijnen, ook een wisselend assortiment in de wijnkelder ligt. De wijnen gaan overigens niet alleen per fles, je kunt de meest mooie wijnen tevens per glas bestellen.

Net als de wijnkaart, heeft de SoHo gastrobar bierkaart eveneens voor elk wat wils. De bieren kun je zelf kiezen en pakken uit de walk-in-beer-fridge. Net waar jij trek in hebt. En proef ook eens de bieren bedacht, ontwikkeld en gebrouwen door de eigen chef-kok Dyon. Met zijn ‘De Roode Leeuw’-bieren geeft hij een knipoog naar het verleden, maar geeft hij vooral een super lekker biertje af.

Graag tot snel!
Team SoHo gastrobar

Antoine de Weerd

Dyon Huiberts

Frits Nieuwenhuizen

De opening van SoHo gastrobar

De making of SoHo gastrobar in vogelvlucht...

SOHO
HISTORIE

SOHO HISTORIE Al eeuwenlang bevindt zich op deze centrale plek op de Markt in Schagen een café / restaurant / hotel. Nummer 15 heeft in al die eeuwen het langste ‘De Roode Leeuw’ geheten, tot 2005. Met als uitbaters de familie Huiberts.

Nu is die naam terug. Weliswaar op de achtergrond, meer met een flinke hoofdrol. Chef-kok Dyon Huiberts runt niet alleen de keuken, maar brouwt er ook zijn eigen bier, ‘De Roode Leeuw- bier’ genaamd. Met een knipoog naar ooit.

Anno 2020 runnen eigenaren en zwagers Antoine de Weerd en Frits Nieuwenhuizen SoHo gastrobar op deze historische plek waar elke inwoner van Schagen wel één of meerdere herinneringen heeft liggen…

Hotelkamer boeken