HET SOHO GASTROBAR MENU
De kaart van SoHo gastrobar staat vol met kleine gerechten. Chef Dyon heeft het fingerfoodmenu samengesteld en maakt het met veel liefde voor je samen met zijn keukenbrigade. Zij houden van proeven en delen. De gerechten zijn daarom klein, zodat jij zelf je diner kunt samenstellen. Niet een groot bord vol met één gerecht en dus één smaak, maar juist een tafel vol verschillende bites om te delen. Of houd het lekker voor jezelf. Wat jij wilt.
Ossenhaaspuntjes en gesmolten kaas
Rode biet, geitenkaasmouse, honing & gekarameliseerde pecan noten
Op wit of bruin oerbrood
Met ham en/of kaas. En keuze uit wit of bruin oerbrood
Keuze uit wit of bruin Oerbrood
Keuze uit wit of bruin oerbrood
Ossenhaaspuntjes op Oerbrood (wit of bruin). Met wokgroenten en Oosterse dressing
Met truffelmayonaise en oude kaas op wit of bruin oerbrood
Gegrilde kip op Oerbrood (wit of bruin) met guacamole, jalepeños en chilisaus
Oude kaas en truffelmayonaise
Met buffelmozzarella en pestodressing
met mieriksworteldressing
Oude kaas en truffelmayonaise
met sesam dressing
Kalfsmuis met tonijnmayonaise
Getrancheerd op een plank (ook om te delen)
Gebakken ossenhaaspuntjes Oosterste stijl met groenten, soja, chili en gember
- extra buffelmozzarella +2.5
crème fraîche, ui, ham/spek en kaas
getrancheerd op een plank (ook om te delen)
Huisgemaakt in donker bier
2 kleine hamburgers op sesambroodjes. De één met guacamole, de ander met een huisgemaakte saus.
- met verse friet +4.5
Saté van kippendijen met Japanse teriyakisaus
Saté van kippendijen met satésaus
In huisgemaakte marinade
Aubergine, courgette, paprika
Bitterbal met biet en kerrymayonaise
Friet van Zoete Aardappel en kerriemayo
Camembert; warm geserveerd met brood en uienchutney (net kaasfondue)
crème fraîche, peer, blauwe kaas, en rucola
crème fraîche, ui, tomaat, kaas en rucola
in warme knoflooksaus met gegratineerde kaas
- salsa +1.5
- crème fraîche / chili + 2
- guacamole +2.5
crème fraîche, ui, gerookte zalm en kaas
Aubergine, courgette, paprika
Friet van Zoete Aardappel en kerriemayo
kip, edamame, komkommer, wakame, mango, avocado, wortel, rode ui, sesam-chili dressing
ossenhaas, edamame, komkommer, wakame, mango, avocado, wortel, rode ui, sesam-wasabi dressing
gebakken garnalen, edamame, komkommer, wakame, mango, avocado, wortel, rode ui, citrus-soja dressing
tofu, edamame, komkommer, wakame, mango, avocado, wortel, rode ui, sesam-wasabi dressing
zalm, edamame, komkommer, wakame, mango, avocado, wortel, rode ui, citrus-sojadressing
brood, olijven, champignons, roseval aardappeltjes, champignons aïoli, uienringen, bieterballen en gegrilde groenten
Een selectie van verschillende Visfingerfoods met roseval aardappeltjes, olijven en brood
brood, olijven, chickenwings, roseval aardappeltjes, saté teriyaki, kipsaté, stoofvlees en spareribs
(vlammetjes, bitterballen, kipfilet bites en kaasstengels)
met brood en uienchutney (net kaasfondue)
- guacamole +2.5
- crème fraîche / chili + 2
- salsa +1.5
met in whisky gelegen gedroogd fruit en noten
vanille / chocolade / aardbei
huisgemaakte chocoladetaart
Warme chocomel met rum en slagroom
Warme chocomel met slagroom
Koffie met een scheut Tia Maria en Contreau. Afgetopt met slagroom
Koffie met 10 jaar oude brandy van Torres
Koffie met Licor 43
Koffie met Bailey's en slagroom
Koffie met Gran Marnier en slagroom
Koffie met Tia Maria en slagroom
De Schotse variant van Irish Coffee, dus met Schotse whiskey en slagroom
Koffie met Cointreau en Slagroom
Koffie, Amaretto di Saronno & slagroom
Irish coffee zoals Irish Coffee hoort te zijn. Koffie met Jameson, Ruwe rietsuiker en slagroom
Warme Chocomel
Flesje 375 ml
Bloemen en rijp fruit in het aroma. Zacht droge mousse in de mond met appel, peer en citrus. Mooie cava.
Land van herkomst: Spanje
Lekkere licht roze rosé met geuren van aardbei, rode besjes en wat kruidigheid. Elegant, licht en fruitig.
Land van herkomst: Frankrijk
Wijnhuis: Torres
Kleur: Wit
Land: Spanje
Gebied: Catalunya
Druivenrassen: Parellada
Smaakwijzer: Lichtzoet, Zacht, Fruitig
Smaakbeschrijving: Bleekgeel. Heerlijk bloemig (wilde brem) en fruitig (banaan, cherimoya). Zacht en licht in de mond, met een volle afdronk die doet denken aan kweeperenjam.
Unieke kenmerken:
•Bedacht door Miguel Torres Carbo als geschenk voor zijn vrouw Margarita voor Valentijnsdag.
•Achterliggende gedachte is: 'Everyday is Valentines day'.
Ondanks de complexiteit en kracht, is deze Australische wijn toch zacht, romig en vol met rood fruit en vanille door de houtrijping.
Makkelijk drinkbare wijn, soepel met aroma's van frambozenjam, gedroogd fuit en geroosterde tonen. Vol en sappig met delicate tannines.
Land: Spanje
Volle Chardonnay met perzik, ananas, mineralige accenten en toast en vanille door de houtrijping.
Land van herkomst: Australië
Pinot Grigio met verfijnde geur met hooi en amandelen en walnoten. Soepel en makkelijk drinkbare wijn met een milde afdronk.
Land van herkomst: Italië
Typische Sauvignon Blanc met stuivend tropisch fruit, kruisbessen en grassige tonen. Frisse passievrucht en een hint zilt.
Land van Herkomst: Zuid Afrika
Wijnhuis: Torres
Kleur: Wit
Land: Spanje
.
Bombay´s , Hendrick´s , Damrak , Pink
Hou jij van een mooie, bijzondere speciale whisky? Kijk dan eens in onze whisky kast.
Ons restaurant is iedere dag geopend van 10:00 tot 00:00 uur.