MARKT 15
1741 BS
SCHAGEN
Hotelkamer boeken

HET SOHO GASTROBAR MENU

De kaart van SoHo gastrobar staat vol met kleine gerechten. Chef Dyon heeft het fingerfoodmenu samengesteld en maakt het met veel liefde voor je samen met zijn keukenbrigade. Zij houden van proeven en delen. De gerechten zijn daarom klein, zodat jij zelf je diner kunt samenstellen. Niet een groot bord vol met één gerecht en dus één smaak, maar juist een tafel vol verschillende bites om te delen. Of houd het lekker voor jezelf. Wat jij wilt.

LUNCH

En, waar heb jij trek in?
Wij serveren van 12:00 tot 18:00 uur, alles van de kaart. Daarnaast serveren wij als extra voor de lunch het volgende op wit of bruin Oerbrood:


SALADES


VLEES


VEGETARISCH


VIS


BIJGERECHTEN


SOHO BOWLS

Hawaïaanse lauwwarme rijstsalade met verschillende toppings.
   


FINGERFOOD

Onze fingerfoods zijn samengesteld door onze chef. Hij houdt van proeven en delen. De gerechten zijn daarom klein, zodat jij zelf je diner kunt samenstellen. Kies waar jij zin in hebt en proef de verschillende smaken van SoHo gastrobar.


BITES

Altijd verkrijgbaar.


SWEETS

FRIS


WARME DRANKEN


BIEREN VAN DE TAP

Over smaak valt niet te twisten. Daarom hebben we standaard zeven speciaal bieren op de tap.


BIEREN OP FLES

Bijzondere bieren hebben we in overvloed. Buiten de kaart om, bemachtigen we zo nu en dan speciale exemplaren. Vraag ons ernaar, of neem zelf een kijkje in de walk-in-beer-fridge!  

Check de app ‘
UNTAPPD’ voor ons biermenu. 

'DE ROODE LEEUW' - BIER
Maak kennis met 'DE ROODE LEEUW' - bier. Bedacht, ontwikkeld én eigenhandig gebrouwen door onze eigen chef-kok én brouwmeester Dyon.


WIJNEN PER GLAS


Gedistilleerde dranken / likeuren


WHISKY'S